WEDSTRIJD Cobra Primus Koersel - TLR Antwerpen 2000  5 - 7   (1-1)

DATUM 11-04-2003  21:15

DOELPUNTEN 8’ Stanic 1-0, 19’ El Haoual 1-1, 23’ Duric 2-1, 31’ Crauwels 2-2, 15’ Plompen 3-2, 38’ Duric 4-2, 39’ Gielens 4-3, 40’ Vandeput 4-4.

VERSLAG De bezoekers begonnen ondanks de verplichte afwezigheid van vier titularissen het best. Koersel herstelde het evenwicht en nam voorsprong.Vlak voor rusten kwam Ranst terug langszij. Toch nam Koersel meteen na de rust opnieuw voorsprong. Ook nu bleef de voorsprong lang intact tot de jonge Crauwels gelijkstelde. In numerieke minderheid (tweede geel voor Bachar) had El Haoual de kans op 2-3. Het werd even later 3-2. Toen Almir Duric twee minuten voor tijd voor 4-2 tekende, leek de wedstrijd beslist. Het zwaar gehavende Ranst gaf niet af, sloot opnieuw aan en lukte met nog zeven tienden van een seconden op de chrono de niet meer verwachte gelijkmaker.